Olimpiada d’estudi: t’uneixes al repte?

T’agraden els reptes?

Et presentem el primer d’aquest curs!

Del 5 de Novembre al 5 de Desembre tens una oportunitat fantàstica per col·laborar amb un projecte educatiu a Equador. Com? Molt fàcil, amb el que fas normalment en el teu dia a dia: estudiant! Des de Rimaia ens unim a la Olimpiada Solidaria d’Estudi, una iniciativa amb uns anys de recorregut i oberta a molts països.
 olimpiada-solidaria-estudi02
  La Olimpiada Solidària d’Estudi és una innovadora acció de sensibilització i solidaritat, a través de la qual els joves i les empreses patrocinadores poden participar i comprometre’s en projectes de cooperació al desenvolupament. Durant el mes que dura l’Olimpiada, els joves acudeixen a les sales d’estuci que s’han adscrit a la iniciativa i donen les seves hores d’estudi. Per cada hora donada es destina 1 € de patrocini a projectes de cooperació al desenvolupament. Els orígens i objectius d’aquesta iniciativa els podeu llegir a la seva web: http://www.olimpiadasolidaria.com/es/