Dades generals

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les dades següents: El Club Rimaia està promogut per l’Associació Cultural Miravalle. Aquest portal web és propietat de l’Associació Cultural Miravalle, que té el seu domicili al carrer Sant Pere 52 (08911, Badalona) amb CIF: G58963679. La nostra adreça electrònica de contacte és: clubrimaia@gmail.com.

Condicions d’us

L’usuari es compromet a utilitzar de forma diligent i conforme a la llei, la bona fe i la moral el contingut i els recursos que aquest lloc web posa a la seva disposició. S’autoritza la visualització dels continguts de la web als usuaris que hi accedeixin i a efectuar les descàrregues que el lloc permeti, sempre que cap d’aquests elements siguin cedits a tercers o s’instal·lin en un servidor de xarxa local. Queda prohibida l’explotació de qualsevol dels recursos i continguts del lloc web sense autorització del titular dels drets d’explotació. L’Associació Cultural Miravalle es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en aquesta web. De la mateixa forma es reserva el dret a suspendre els serveis que pugui oferir aquesta web de forma temporal o definitiva sense comunicació als seus usuaris.

Drets de propietat intelectual

La totalitat dels continguts mostrats en aquesta web, ja siguin textos, imatges, àudios, fitxers, marques, logotips, combinacions de colors o qualsevol altre element, com el seu disseny gràfic, o qualsevol altre element que pugui incorporar-se en un futur es troba protegit per drets de propietat industrial o intelectual titularitat de l’Associació Cultural Miravalle.